... och avslutades med MÖHIPPA

Kom väl isäng där vid 01.30 tiden redan. Vaknade sen av min mobiltelefon som ringde. Det var min gångkompis och granne Karina som ringde och sa:

"HELENA DET ÄR KRIS!!! jag behöver prata, vi måste ut och gå NU!"

Nyvaken och lite halvbakis som jag var ställde jag mig hastigt upp och tog på mig de minsta shorts jag har samt ett blommigt linne utan axelband. Jag insåg ju att det var sol och skulle jag lix ut denna störtvarma dag så skulle jag ju annars få ränder insåg jag = inte snyggt då jag har axelbanslös brudklänning. Shortsen och linnet skar sig men jag skulle ju inte träffa någon utan bara gå och lyssna på krisen... Skakandes gick jag ut och greppade stavarna och väntade tills hon kom. Vi gick och hon drog på världens historia och jag var i CHOCKEN !!!

Hon frågade om vi kunde gå "Fyrkanten" = den längsta vägen in i skogen.

- Visst, vill du det så visst, sa jag och höll på att gå åt i värmen.

Har alltid undrat hur hon vågat gå denna väg själv då det är så mycket skog och de sett en björn i området. Ser ut som en riktig älgskog. Jag såg en säck (de hade planterat då jag alltid brukar kommentera och undra vad det kan vara i en sån.. sett för mycket deckare) Men jag sa inget då hon var så inne i hennes berättelse.

En bit in så började det prassla i skogen.
Jag tänkte, NU KOMMER DEN !!!! Men var det en björn eller älg ?? EN MÄNNISKA.- HJÄLP VI BLIR ÖVERFALLNA !!!! tänkte jag tills jag insåg att det var mina vänner.
Så där stog jag och skakade, bakis, nyvaken i mina värsta och fulaste kortaste kläder. :D
 

Sen bar det iväg till Myrorna där jag fick en hunka att köpa kvällens outfit. (Vad de inte tänkt på är ju att jag är EXPERT på just det stället och hittade tydligen för fin klännig ;)
 
Sen ner på Älvsbryggan för att göra lite uppdrag. Här på bilden saknas dock några (bla jag som var på mission)



Sen hände det otroligt mycket roligt under hela dagen.. jag har knappt hunnit smälta allt :D Kanske kanske kommer mera bilder och historier sen... men vissa håller jag nog för mig själv haha... 
Iaf SÅÅÅÅ underbart glad att så många var med mig på denna härliga (men tokvarma) dag.
TUSEN tack !!! alla söta vänner för allt !
Vi hörs ju snart igen :)



Jag och syrran "Cammen"

  

Det började med gatufest...

Ja det började med den årliga gatufesten... solen sken och både barn och vuxna var glada. Borden dukades upp och grillarna tändes. Lekarna höll på fram till midnatt, sen blev det husvisning men sen... packade alla helt plötsligt ihop. Festen som brukar hålla på fram till morgonen var helt plötsligt slut.
Dagen efter fick jag veta varför...

Provfotografering med Ricke Johansson

Igår var jag och våran bröllopsfotograf Ricke på koll vart man skulle kunna fota bröllopet. Jag är inte ett dugg orolig att han/vi inte skulle hitta någon plats men så klart är det bra att veta på ett ungefär då tiden är rätt knapp och det är en bit att gå i en brudklänning.
Han är iaf enligt mig skellefteås bästa fotograf :) www.ricke.nu och jag är superglad att vi har honom på vår stora dag.

Han tog även några testbilder så Mange kunde se vad han gillar för typ av bakgrunder osv... här kan ni se några få av dessa...

OBS! Detta var inga planerade kort ..därav frisyr..kläder och ...ja allt annat jag kan ursäkta MIG för :D. (ja ni ser ju hur jag ser ut på  vissa kort..haha)

Ricke skötte sig som vanligt perfekt med kameran.






Sol och bad på Vitbergsbadet

På morgonen hade jag och Melvin ställt våra väckarklockor för att ta oss till ögonmottagningen. Han har länge sagt att ena ögat känns mindre på något sätt. Svårt att förstå hur han menar så jag fick nu äntligen en tid till Ögon för att kolla upp detta. Det visade sig iaf att han såg längst ner på vuxentavlan med bägge ögonen så det känns ju superskönt.

Dock droppade dom ju i hans redan så stora pupiller så de skulle vidgas inom 40 min. Han såg knappt något utan bara suddigt och ljuset var jättehemskt. Som ni förstår insåg han att hans baddag på Vibergs var hotad.
Men med hjälp av solbrillor så tog vi oss alla dit som utlovat. Solen har stekt hela dagen och man har smörjt och mörjt med solskydd. Barnen var jätteduktiga och höll sig till "reglerna" och hittade igen sina vänner rätt snabbt.

Jag och Karina insåg snart att vi hamnat bredvid några gamla Bolidenbor som vi inte sett sen tidiga skoltiden. Boli'dialekterna var utbytta mot bl a skånska.. så det tog ett tag innan det klickade vem den ena var :)



Usch..blev hämtmat både till lunchen (då Karina hade rabattcheckar på korvgubben) sen åkte vi in på hemvägen för att göra bort middagen. Jag insåg klokt nog att jag inte skulle ha ork att göra middagen när jag kom hem utan stupade i soffan... 

Får hoppas att poolen på gården värmts upp till imorgon så barnen nöjer sig att vara hemma...  


Stay focus

Var först på föreläsning på Kompetenstorget på morgonen. Kändes som jag var mera i en djup sömn än vaken då jag sovit lite dåligt inatt.

Sen var solen riktigt stekhet så jag la mig en stund på studsmattan för att både sova och samla på mig lite brunfärg i ansiktet. Men sen insåg jag att kyrkan nog skulle vara rätt tom på folk en sån dag. Det är ju sista veckan som vi hinner träna med barnen innan bröllopet då Maja och Moa ska resa bort. De har varit otroligt nervösa för detta med kyrkan och pratar om det hela tiden så det blev en kul överraskning att vi skulle dit faktiskt :) ...

Ordningen på barnen kommer nog att ändras för att bli bäst...någon måste hålla ihop gruppen, någon vill gärna rusa iväg... någon vill nog gärna hinna kika på varje bänkrad, någon vill bara.... fokusera  :D


Finalen av brudfrisyrerna

Imorgon bär det av till frisören för att gå igenom hur jag och flickorna vill ha frisyrerna de ska göra.

Har nu bantat ner förslagen, samt hittat några nya att välja på. Känner dock att jag hittat MIN frisyr nu :)   

Här är iaf den och några till jag valt mellan den senaste tiden.

Den jag kommer att välja känns för mig rent klockren.. (Kan ni gissa vilken ?)


          1                       2                        3                        4                          5

Stadsfärd på cykel

Ja idag var ju alla samlade med sommarlov och spring i benen ... och då började det ju direkt...

"Mamma...kan inte vi hitta på något" ... (denna mening lär ju höras några gånger under denna sommar antar jag :)

Nåväl, vädret var ju för första gången på länge riktigt bra då t.o.m luften var varm. Jag tänkte snabbt ut en lösning. Ska jag kanske säga åt dom att  vi cyklar in till stan för att titta om hårgrejor till frisören vi ska till imorgon.

-JAAAAA!!!! det gör vi!!!
 
Ja det borde ju gå rätt snabbt att packa oss iväg nu när de är så gamla kände jag. Att man aldrig lär sig...

"Gäääsp...Men asså jag har ju typ inte hunnit äta frukost"
"Vart är mina skor som är lila, dom här rosa tror jag att jag tappar"
"Jag är redan törstig"
" Mamma min cykelkorg har ramlat sönder"...
In efter nya skruvar och muttrar...
"Nudå.. är vi klara ?"
"Mamma.. du har punka"
Låsa upp dörren och hämta pumpen.
"Helena, jag tror jag behöver kissa" Låsa upp och släppa in nästa.

Orken jag hade haft för 20 minuter sen var på väg att smita ifrån mig...

Sen tog vi oss faktiskt iväg :) Cykelresan på 16 km gick smärtfritt utan att någon blev less eller trött.
 
Vi åkte först in till stora lekparken på Storgatan...




 





Sen gick vi in på Kompetenstorget där vi träffade ena läraren som skulle skriva på ett papper åt mig. Vi såg nog ut som en ankfamilj där vi traskade runt på ett led. När jag sen hade förklarat för barnen att vi inte kommer att ha råd att köpa något fika så kan ni tänka er vilken lycka då kursledaren säger att de kunde hämta sig var sin mazarin !!!

Sen gick vi in till hon som ska göra min bukett och beställde en liten blomma till Melvins väst som jag kom på att vi glömt. När jag sen förklarade hur jag skulle vilja ha buketten ännu en gång kände jag helt plötsligt att jag borde ha hållt käft istället. För när jag lämnade stället kändes det som att vi tänkte olika. Så jag måste nog ta mig mod att åka in senare i veckan igen för att förklara lite bättre om färgvalen... jag vill inte ha så stora kontraster men det kändes som att det kunde bli det nu.... nåväl... jag får gå in senare ...

Sen köpte vi några smycken till barnens hår och öron. Alltid bäst att de får prova själva så de blir nöjda och det blir bekvämt. Imorgon är det ju dags för frisörbesöket, så jag lär ju sitta här vid datorn och gå igenom så jag då inte missat någon frisyr som bara är MIIIN ;)

Hemfärden gick även den bra.. vi stannade av och åt äpplen vid älven... sen fick de leka en stund i cykelbanan och lekparken på Tuvan (och jag fick köpa mig en stor kopp kaffe)
 
Idag fick vi även ena bilen såld. Känns urskönt då vi verkligen behöver pengar nu.

Nu ska jag fundera på frisyren... Vi hörs snart!




Hårfärgen ändrad

Ja det blev tillslut så att både jag och Petra kände att det blev fel färgval av hennes hår. Hon är ju rätt mörk egentligen så nu blev det att färga bort slingorna till något mörkare. NU känns det som Petra igen och hon är nöjd och glad :)


Rövare och MIDSOMMAR

Vi var en sväng och hämtade mamma för att åka till Gråberg. Där köpte vi lite nya blommor att plantera. På vägen tillbaka till Boliden stannade vi till för att barnen skulle hinna springa upp till Finnforsrövarnas gamla grotta. Tyvärr har den börjat sjunka ihop så mycket nu att den snart inte går att titta in i.




Sen var det dags för Midsommarafton. Innan barnen skulle åka så hann vi med att åka till Tuvan för att se iaf början av firandet där. Lite fiskedamm, fika och tipsrunda han de med.

Vi slingade även Petras hår så hon skulle få lite sommarljust. :)




Sen var det dags för grillning här hemma. Vi hade inte tänkt göra något alls utan mera fixa i ordning på gården då vi blev bjudna över till våra grannar. Verkligen superkul !!!

Lassabesök, kalas och hjärnsläpp


Sommarbilder

Vaknade av en vansinnig huvudvärk i morse och kunde inte somna om. Gick upp ett tag och när jag sen somnade efter någon timme så var jag som klubbad.
 
Jag, Melvin och Petra åkte sen på lite postärenden (tallrikarna hade kommit) och fixade lite presenter till både Magnus bror Marcus och hans tjej Paulina som senare bjöd på kalas i deras lägenhet. Inte många som bakar lika gott som henne måste jag säga. Jag som dessutom borde hålla mig borta från allt vad som kallas fika, kunde bara inte låta bli att smaka av ALLA sorter...*suck*
Själv har vi bara bjudit på köpesfika när de kommit hit så man får rent skämmas.
Nåväl, jag står för att bakning inte är min grej. För allt jobb man gör när man bakar så finns det endast kvar någon dag då det finns små råttor i skafferiet... Får kanske skriva pölsa på lådorna hädanefter ;)


Fick sen ett samtal av mamma som sa att kära farfar Eskil åkt in på lassa med hjärtflimmer. Så jag och barnen åkte dit en sväng för att titta till honom. Han är bara så himla go och glad.
Han var dessutom så otroligt brun så det såg ut som han varit utomlands. (så där hade jag inte en CHANS med min solduschning) 
Han frågade om jag inte hade kameran med mig och sen slet han upp skjortan som Superman... haha underbart!!.  Här ser ni så kolsvart han är! (han var dock ännu mera brun irl då blixten tog bort lite)
Förstår nu vem mina fastrar släktar på som alltid är så bruna och fina.

               
Farfar Eskil                  Monica och Britta         Jag inte hälften så brun

Sen åkte Magnus för att hämta igen svärmor Silva och Stephan på flygplatsen efter två veckor på Mallorca. Jag har börjat inse att jag kommer att vara blekast i kyrkan då även Maja och Moa snart åker iväg till Turkiet.
Så klart är ju även Melvin och Petra ute mera än en själv då de är på gården och spelar fotboll hela dagarna.
Har  självklart lagt fram foliet, blomsprutan med saltvatten och kylt morotsjuicen... IFALL solen skulle få för sig att titta fram ;)


Vi har även köpt en kaninbur för inomhusbruk till Leia.
Blocket är billigt och bra!
Kan inte förstå mig på mitt egna beteende gällande denna lurviga parvel. Jag är ju inte så där himla förtjust i djur vad jag och nog mina nära och kära förstått.
Nu flänger jag plötsligt runt stan för att hitta saker åt en kanin. Sitter timmar på blocket för att hitta specialgrejor. Ber barnen hämta in den för att det regnar! Ja jag får nog hålla med syrran att jag borde kolla upp vad som hänt :-/  för något skumt är det...



Har gått igenom gamla kort med barnen och hittade lite roliga kort från förr...

Min rosa volvo med långspak jag hade när jag skulle åka upp till skolan i Lycksele. Jag skulle få sprutlacka bilen vilken färg jag ville och så valde jag denna !!! (jag som dessutom var så grabbig) nåväl var lätt att hitta igen den på parkeringen. 
Målade omsorgsfullt däcken med däckpenna.
Fick hjälp att klä dörrarna med skin och så klart tonade rutorna. Förstår hur avis ni blir ;)


Sen har ju katten "gumman" fått somna in. Egentligen syrrans katt men har bott hos morsfars.( Även DÅ skrällde jag och gav henne en PUSS innan hon åkte iväg :-/ ...syrran hoppades att katten såg dåligt och skulle tro att det var hon som utdelat denna ..kanske för att inte ge henne en chock efter alla dessa år jag bara sett henne som en vit hårboll)


Magnus blev ju kidnappad i lördags. Jag visste ju om detta men hade för att inte försäga mig förträngt detta så mycket att jag nästan blev tagen på sängen själv :D . Blev iaf lurad av en polis att se på ett ruckelhus. Blev sen vattenskoter och fiske i ullbersträsk till hans lycka. En gädda = en öl. Tre abbar'n = en öl. (blev därför inte alltför hårt just för honom iaf..verkar ha blivit värre för vissa andra.. haha) Sov sedan i militärtält vilket verkar ha varit varmt, kallt, snarkande, blött.. haha.. precis som det ska va ;)


Känner nu att jag håller på med allt annat än att tänka ut hur mycket jag har kvar att fixa till bröllopet. Jag pendlar mellan att ha allt under kontroll - till oron att det ska se ut som i programmet  HJÄLP! jag är med i en japansk tv-show. 
Nåväl.. det får bli som det blir... Min största oro just för tillfället är att underkjolen som ju har tre bågar... fastnar och när jag ställer mig ner på knä framför prästen så den vippar upp som en ankstjärt och visar mina trosor för hela kyrkan...



Bäst att lägga mig nu så jag orkar med ännu en dag av planering... 

sov gott !



 
 

Robotyoga och CityAkuten

Idag var det dags för det första testet av solduschen på  VILA hudvård . 
Fick ju ett presentkort av Mange när jag fyllde år för att kunna göra denna brun utan sol behandling innan bröllopet. För att ta det säkra före det osäkra gjorde jag det redan nu för att se om man skulle se ut som en flammig morot eller om det skulle vara något alternativ istället för några timmar i rörgrillen.

Det var dock inte bara en grej man skulle komma ihåg med alla olika handdukar och positioner osv, men jag tror jag lyckades trots allt. Var en väldigt duktig instruktör som dessutom kommer på bröllopet :)
Allt gick väldigt fort och själva duschningen var ju klar på minuten. Kändes ungefär som man stod i en kompakt biltvätt och utövade robotyoga. Ena armen upp, ena ner, vrid huvudet.... byt position.. Andra armen upp osv...
Sen bar det av hemmåt igen för att invänta solbrännan. Måste faktiskt säga att det funkar!
Till och med Magnus såg det utan att jag sagt något. Får dock se om färgen ligger kvar på lakanet imorgon eller om man kanske till och med avancerat några nyanser i brunt ;)

Har sedan haft en sovdag igen då kroppen inte orkat vara i vaket eller iaf upprätt tillstånd. Soffläge under filtarna. 
Melvin har pysslat på med Leia och Petra har haft fotbollsträning. Moa kom även hit en sväng för att spela fotboll med sitt lag. Annars har det väl... regnat.. och regnat... och regnat... Men snart ska ni se att solen hittar hit igen :)

Mamma var till Umeå idag för att undersöka axeln och armen som inte blivit något bättre på tre månader. De tittade knappt på armen som vanligt utan sa att hon måste hålla ut och fick bara mera tabletter. FRUSTRERANDE !!! Hon ska tillbaka igen om två veckor så då hoppas jag dom förstår att något måste göras!


Sedan ikväll har det ju varit CityAkuten ( ER) för hela slanten i flera timmar. Sista avsnitten. *Snyft snörvel*
Riktigt jobbigt att inte veta hur det går för alla sen...
Dock gjorde de inte lika stor grej av det som i Grey's Anatomy.. då de la ut ett AKUTNUMMER för alla att ringa då det slutade som det slutade... Det finns stora bekymmer här i världen... 
 

Mera loppisfynd till uterummet


Fotogenlampa och Änglar loppisfynd,
Gungstolen köptes idag på Myrorna
 

Hittade denna guldängel på en loppis som jag målade vit



Denna servis är mitt samlingsobjekt.
Det engelska porslinet "ENOCH WEDGWOOD" "WOODLAND"
Saknas lite koppar och stora tallrikar så stöter ni på några så säg till! 



Ett uppläggningsfat fanns på en annan gårdsloppis
(Dock inte exakt lika som matporslinet men)



Magnus gamla vackra kamin vi haft i sovrummet fick en ny plats i uterummet.

En ny i familjen, Leia

Då det ramlade in lite examenspengar till barnen så sken Melvin och Moa upp så klart. De har ju sedan ett tag sparat till... en kanin.
Idag kände jag att det kanske var dags att åka och titta om det fanns någon söt liten rackare. JUBEL JUBEL !!! 

Vi åkte fram och tillbaka på olika ställen och tillslut hittade vi denna söta krabat på Arkens Zoo.
T.o.m jag föll pladask för henne.
Vi hade dock träffat Maja och Moas mamma just innan (som då har Majas kanin och har lite mera koll på djur än vad jag har...) som sa att vi kanske borde tänka på att skaffa en hane som ofta är lite lugnare. 

Då LEiA just hade kommit till affären hade de inte hunnit kolla vad det var för sort.
När hon sen sa att det förmodligen var en hona kunde jag inte säga nej ändå...
...hon var bara våran :) 

På vägen hem kastades namnförslagen runt och runt. :) Innan vi var hemma blev det bestämt.
Leia

fint tycker jag :)

Huuuur lugn som helst och jag lovar att hon blir ompysslad ;)

Melvin som aldrig haft ett djur tidigare är helt lyrisk och pillrig i magen som han säger :)
När han och Moa har henne tillsammans hoppas jag intresset håller i sig...


Petra och Melvins avslutning

Ja sen var det upp i ottan och göra alla fyra kidsen klara för nästa omgång avslutningar :) Mamma kom dit men fick tyvärr lämna efter Melvins avslutning då hon fått tid för hjärnröntgen just idag.

Igår kom Petra hem och var rätt blöt i ögat. Blir ju rätt stort att gå ut den skola man gått i så länge. Hon kommer ju dessutom inte att gå på samma skola som alla andra heller. (men 8st hänger med till idrottsskolan Freja tack och lov)

Idag lös solen och det var jättefint i kyrkan och alla söta barn som klätt upp sig så fint.

Melvins klass började och sedan var det fika på fritids. Sedan var det dags för Petras klass innan det tillslut räknades ner till sommarlovet.


Maja och Moas skolavslutning

Tur nog så hade Moa och Maja sin avslutning redan på tors em. Så vi kunde alla åka dit och titta på dom. Var ju dessutom i kyrkan man kommer att stå och skaka i snart så jag lovar att det pirrade till i både jag och Magnus när klockorna började ringa :)



På kvällen hade Melvins klass avslutning på Tuvan. (Jag var för andra året i rad klassmamma så jag hoppas jag gjort bort det nu ;) .

Var iaf väldigt trevligt med fika, cykling på crossbanan och lekar.


Tio i topp! Jag gillar...

Här kommer MIN lista som gäller just idag :

Jag gillar... 



1. Min familj så klart !!!   
              


2. Flo Rida med Right Round
...LOVE IT !!!!
Jag kan inte lyssna mig less.. vill bara dansa ;)  SOMMAR PARTY!!

 




3. Bonde Peter,  Han är en sån jag LÄTT skulle vilja "hänga med". Han verkar supertrevlig, jordnära och vet samtidigt precis hur det ska se ut med stil och charm.
Peter FLYTTA HIT!!
    


4. Adam Lambert  (American Idol Även han gay som Peter). Fantastisk kille! Hans röst är inte av idag bara. GALET bra ! Här sjunger han (den mörka av de två i början) med Queen !  Min favorit ända sen första början av årets American Idol ! Den pipan till det utseendet är det få som har. 



Här är han även med förmodligen väldens bästa lugna låt... Mad world (som brukar sjungas av Gary Jules)




5. Vintage, Shabby chic, retro     Allt från kläder till inredning. Kul med Loppis, Myrorna, Kupan, Auktioner mm.

6. Min kamera och dator! En livsnödvändig krydda i livet ;) 

7. Dr Alex Karev, som spelas av Justin Chambers . Nu äntligen har han börjat tina fram.. och när han väl gjorde det gjorde han det stort. Hejja dr Karev!  
Länge sen jag "flännat" så mycket till en serie som de senaste avsnitten av Grays.  


8. Ståltråd, tumstock och silvertejp. Brukar vara det jag har med mig i handväskan. Ni som vuxit upp med mig vet ju att jag varit lite (okej mycket) grabbig men dessa borde ju faktiskt vilken tjej som helst ha med sig i väskan ! Hux flux behöver man laga något, mäta något på affärn, hos kompisen på loppisen ;)  Ståltråd är dessutom.. rätt vackert ;) 

9. Silver. Jag är absolut ingen som gillar guld (ja om man nu inte tänker idrott... så är det så klart guld som gäller ;) Men annars är det silver som står högst på listan. (eller vitguld och stål då om man tänker ringar, örhängen osv...) 

10. Glass med strips.    Ni som inte testat det har missat MASSOR! Gräv i den mjuka glassen med stripsen (alt. chips) Är så gudomligt gott att jag skulle nästan kunna gå till Jeriko ikväll för att få en... yummie.


Bröllopsbilder !

Som ni nog förstår är det mycket att göra just nu med bla återhämtning, rehab, barnen, träningar, matcher och så klart bröllop ;) Kan därför bli något mindre inlägg.
Men fortsätt gärna att skriva och maila!  
                                                                                                                                                                                    
Här under tiden kommer några bilder jag tagit på tidigare bröllop på släkt och vänner
(Klicka på bilderna för att se dom större)


OBS!  Alla bilder är    ©Helena Leiford



Emma och Jörgen             barn Elliot och Oliver  (Melvins kusiner) 



Fotografen Christian och Elisabeth
 


Grannarna Torbjörn och Frida          barn Ester och Elvira



Syrran Camilla och Erik            barn Olle och Alva



Håkan och Annica       barn Kalle, Fia och Meja         (Tränare,vänner)

Hål i örat, Buketten, P-bot, Grönkulla, The Pinks

Ja idag har det varit mycket.

Åkte in på stan för att min vän och granne Frida på Burmans ur och guld skulle kunna fixa mitt hål. Ja alltså mitt hål på ena örat har på något sätt ramlat ner. Har man då som jag knappt någon snibb alls, utan så kallade lappöron ;) så blir det rätt markanta skillnader när man har vissa örhängen.  
Nåväl detta var ju enkelt fixat, men jisses va he schveed till.

Sen kom jag tillbaka till bilen för att mötas av... en P-bot... *dubbelsuck*
Jag hade visst inte rensat bort en gammal parkeringslapp som då låg snett över mitt P-pass och skymde då tydligen någon månad (!!!!!)
Funderar om man hädanefter måste ta med fönsterputs så det då inte skulle råka vara en skitfläck på rutan som skulle kunna skymma.
Kanske sätta en fågelskrämma på vidrutetorkarna så då ingen fågel får för sig att släppa ner en vit blaffa just över mitt P-pass...  men nejdå..jag är int bitter int... ;)

Sen åkte jag då vidare till Kompetenstorget för att fortsätta resan där.

Efter det var det dags för en träff med tjejen som ska göra brudbuketten. Hade med mig en bild så hon skulle få ett humm om hur jag skulle vilja att den såg ut. Så får hon se om det går att lösa eller ej. Är ju inte det lättaste att förklara med ord så en bild hjälpte verkligen.

Sen hem och "tvärsova" lite efter allt flängande. Värk och jätteskakig, rent illamående.
Blev dock väckt av min läkare som ringde och han tyckte att jag skulle utöka dosen något igen så vi hamnade där det ska ligga ett längre tag nu.
Bara att lyssna på honom då...
 
Fick sedan besök av Inger så vi gick en härlig sväng med hennes hund Bengtson i myggskogen. 




Kl 20 ja nästan tvingade jag Petra att sätta sig vid TVn. För då var det dags för andra delen av Anne på Grönkulla!!
Menar hur mysig är inte den serien! Hur härliga är inte möblerna, miljön, kläderna...  !!!
Man skulle vilja plocka vissa saker direkt  ur TVn om det hade gått...

Petra blev iaf helt fast i serien som bara har två avsnitt kvar nu. 
Vissa saker är ju nästan ett måste för en mamma att visa sina barn känner jag ;) 

Lika dant med musiken.
Klart barnen måste ha lyssnat på The Pinks under någon period i livet !!!
 


Kan det bli mycket bättre än så här !!????... (Texten på denna var/ja är! så klart en av mina favoriter ;)
Man var ju inte lite förtjust i söta killen som sjöng och här i denna låt/video är vi ju i stort sätt ihop! ;)

  

Här låten "Det spelar ingen roll"
Får rent ståpäls för jag minns hur många timmar jag stått framför spegeln och sjungit deras låtar :)

 


Sen blev det så klart Brothers ans sisters och nu ska jag ännu en gång stupa isäng.
Imorgon ska jag inte fara någonstans alls utan bara vila upp mig så jag orkar med att gå på Petras match...

 
Vi hörs imorgon! 


Nervositeten ökar

Idag var det dags för brudklänningstest igen efter att svärmor så snällt sytt upp den. (Trots att jag satsat på höga klackar räckte längden inte till..konstigt med min resliga kropp på hela 159,5 cm ..dvs SNART 160  ;)

Mammas slöja (som för övrigt syrran oxå gifte sig i) är fixad med stärkelsespray och är så fin så. Drog på mig klänningen framför spegeln och blev TOKNERVÖS !!!. Allt blir så verkligt helt plötsligt.

Sedan var det dags att skynda sig till Kompetenstorget igen.  Jag vände dock med cykeln efter bara en bit, då jag kände att jag inte kommer att hinna i tid och kroppen var inte tiptop för motvind. Fick bli pärlan istället då jag lix hade lite ärenden på stan. Så nu är stay-upsen och "något blått"-strumpebandet fixat ;) Samt två små söta boleros till Maja och Moa de kan ha på kvällen. Petra får jag leta vidare till då det inte fanns i hennes storlek.
 
En givande dag på KT då vi hann prata lite mera enskilt var och en med vår coach.

Fick sedan gästlistan skickad till mig och det var ju riktigt skoj att se vilka som tänker komma på vår stora dag :D Alla har dock inte hunnit svara ännu men oj vad kul det känns nu ...hihi.

Svårt det där med bjudandet. Många ångestnätter har det blivit då man ju inte kan bjuda alla man skulle vilja. Man måste ju på något sätt dra en gräns och den gränsen är inte lätt att veta vart man ska dra... 

Sett på cityakuten och nu är det hög till för sängen så jag orkar med en ny härlig dag på KT imorgon. 

Sussa gott alla!





 


RSS 2.0