UMANING (Jag har ...

Jag har antagit en utmaning av Hanna!

Regler:
* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!


- Jag värmer upp alla kaffekoppar minst tre gånger i mikron innan jag hinner dricka upp. (har ca 3-5 koppar igång samtidigt utspridda över huset)

- Jag var bara 138 cm lång när jag gick på högstadiet. Kallades myran (sen växte jag och blev SÅ HÄR stor ;) 159 och en halv (...nästan 160 ;)
 
- Jag har mer än svårt att säga nej. (men är på bättringsvägen)

- Jag älskar att röra glass mjuk och sen krossa ner dillchips och gräva runt. Även strips och mjukglass är en riktig höjdare!! 

- Jag gillar hellre silver än guld. (om det inte gäller sportsplaceringar ;)

- Jag har spelat hockey med killar i ca 9 år..sen startat upp ett damhockeylag, tävlat i länslaget i Slalom, samt gått bordtennisgymnasiet i Lycksele. Men nu .. går jag.. eventuellt ;)

- Jag har många .. fina...bruna.. blommor. Det här med gröna fingarar har tyvärr hoppat några generationer men söker förbrilt om man kan hitta några billiga på postorder.


Jag utmanar , JossanDilbaMariana , RickeDernebo , PerWilhelmsson

Billigt silver och toapapper

Efter jobbet åkte jag och handlade. När jag står där och alla varor åkt förbi kassan och den långa kön står och väntar på deras tur, så märker jag till min förskräckelse att börsen inte finns med i väskan. Genant fick jag försöka förklara att jag måste åka tillbaka till jobbet för att se så den inte hamnat kvar där. Men den fanns i själva verket hemma i farstun på golvet av någon anledning. Så det blev att ta alla barnen ut på luftning för att betala kalaset något senare.

Det här med Halloween har totalt tagit över barnens tankar helt. Så det skulle kollas i tid vad som finns på affärerna innan allt tar slut. Måste ju säga att det inte är helt gratis med dessa löständer och spindelnät. I samma veva så gjorde så klart jag oxå några fynd som blev ett "måste ha" :)



Kaffekoppar på Shape för bara Rea priset 10kr styck :) 
Frågade och de skulle hålla för mikron ;) (jag mikrar ju kaffekopparna minst tre gånger innan jag druckit upp dom. Har ca 3-5 koppar igång samtidigt utspridda över huset)

Föll direkt för giraffen och elefanten oxå ... gillar de 2 vackra djuren (+ delfiner)

Tillbaka hem och sen var det dags för Petras Toapappersutdelning som de sålt för fotbollslaget (BSK)..brrr... KALLT!!!!

Petra har tyvärr feber stackarn.
De andra tre barnen har verkligen varit helt enorma. Städat UTAN att man bett om det och hjälpt till med sånt man inte trodde man behövde hjälp med :) så ROLIGT !!!

Nu har man sett Grey's Anatomy som man bara inte kan missa... Har väl alltid tyckt.. men får helt klart mer och mer en favorit i Justin Chambers (Alex Karev) 

Nu har alla kidsen somnat ska jag försöka hinna se ett inspelat Persbrandt i "Oskyldigt dömd" 

Kroppen värker som sjutton ikväll. Men det har nog med kylan att göra. Dags att mysa ner mig i soffan och dra en varm fleecefilt över mig till en ... mikrokopp kaffe :) 

Vi hörs imorrn! 


 


Halloweenplanering och övernattning

Ja här är det fullt sjå för barnen att planera inför Halloween. Det skrivs lappar över vad som önskas inköpas. Dräkterna testas för att kontrollera att det inte är något som blivit för litet. Allt måste ju klaffa :)



Sen har dom då ikväll kommit på att nu när de alla har Skollov vill de sova över ... hos varandra.. :D
Rätt praktiskt när det sker inom huset må jag säga ;)



SÅ nu har de tre små myst ihop så jag hör dem knappt. Bara Petra sitter uppe med mig. Kanske man hinner vila en sväng i soffan nu...

Ska sen sätta mig med utmaningen Hanna gett mig :)

HALLOWEEN tips!

Tänkte nu när det nalkas Halloween få dela med mig av lite tips och bilder från våran läskiga spööökfest i fjol.


Kisspolisen och Färjan

Såg detta inslag på expressen nu ... Jisses vad han satte sig på pottkanten denna kisspolis :D

Har nu suttit och halvsett Färjan på femman. Hände ju inte direkt så där jättemycket pinsamma saker detta avnitt. Men visst har man suttit med kudden framför ansiktet några gånger tidigare. Att de blurrar ansiktena lär ju inte hjälpa deras nära och kära som nog måste känna igen de utvalda.. ja jisses...
Det komiska var ju när man då hörde på radion hur många som verkligen skrivit in och velat att de ska få se avsnitten innan. Att de vill komma med förklaringar så deras sambos inte ska "missuppfatta" att dom råkade kyssa en annan bara "på skoj" och att de egentligen bara "spelade" fulla. :) En ville dessutom inte att hennes man skulle bli orolig för att hon sedan visat sig vara gravid och när hon räknat dagarna skulle det ha sammanträffat under den resan. Hon ville då ta bort ev orosmoment. :D

Nu är det bara att invänta Cityakuten för att se om man får veta något mera om Neela och vad som hände med hennes olycka !? Fortfarande ingen som vet ?


Gynning och Rea-Shopping

Ja för att nu då få upp mig själv på morgonen utan att snooza som enligt bl a metro bara förstör sömnen. Så gjorde jag ett tappert försök att ändra ringsignalen på väckaren till denna skorrande dialekt "Gomorron allihopa det här är Carolina Gynning som vill väcka dig med min bästa låt.. osv"... dock hade jag ställt klockan väldigt fel och det resulterade så klart i att jag fick bli väckt av detta ca 10 ggr till innan det var dags att slå upp mina gröna för att ge kidsen frukost.

Blev efter jobbet dags för lite Rea-shopping på Hemtex... 50% hyllan ropade på mig. Visste inte vad som skulle passa det nya bordet då många av sakerna som finns att köpa är rätt vassa. Dessa silverrosor hade filt under sig som då blev perfekt!

 

Sen hittade jag även en silverram jag ska ha på det runda bordet vid sofforna, satt in en bild med alla barnen och tycker det blev rätt gulligt  :)




Sen blev det lite mörklila ljuslyktor för 10 kr styck som kostat 35 kr tidigare.



Möbeldesign

                     
Har ju den turen att ha en egen Byggare Bob här hemma. :)
Jag har då ritat och förklarat typ hur jag vill ha dessa möbler och Mange har snickrat och målat.
 
De två hyllorna sitter ovanför min dator för att kunna gömma A4-papper och fotografier mm. Kanske ev ska göra någon målad/klistrad detalj på dessa sen! eller bara ha de vita..Förslag ?




















Bordet är tänkt att det från ingången av rummet bara se slätt ut..(För att få ett "rent" intryck...och man slipper känna att det ligger saker slängda i hålen även där) men där man sitter finns fack där man kan ha Tv-tidningar och fjärrisar osv. Finns två fack på långkanten och ett vid kortkanten då på ena sidan.
Benen ska nog ev kortas ner lite och kanske flyttas ut något. Men bättre att köra med det säkra före det osäkra och inte kapa för mycket. Jag är iaf jättenöjd :)  Bordet är dock inte torrt ännu, men imorrn kan man nog använda det hoppas jag. Får dock vänta med ändringarna till Magnus kommer hem från Kiruna. (men då hinner jag kanske vela och fundera klart ;)


Ingers långpanna

Blev lite hastigt att vi fick veta att Mangus ännu en vecka skulle upp till Kiruna för att bygga med jobbet. Dvs det behövs ett gäng matlådor till honom, som dessutom går bra för mig att värma upp när jag då har alla fyra barnen hemma och massor av tider att passa. Tänkte därför dela med mig av lite recept som är väldigt lättlagade, supergoda och räcker till många. Syrran hade tidigare tipsat mig om matklubben.se där bla dessa recept finns med. Visar lite bilder så ni förstår hur enkelt det faktiskt är! Börjar med Ingers långpanna: (en lite pizzaliknande låda som både vuxna och barn brukar älska!)





Ingers långpanna

För: 8-10 personer

Ingredienser

Sås:
400-500 g köttfärs
3 gula lökar
4 vitlöksklyftor
3 krm svartpeppar
6 msk tomatpuré
3 1/2 msk vetemjöl
2 köttbuljongtärningar
2 brk krossade tomater
2 tsk italiensk sallads krydda
1 tsk timjan
2 tsk salt

Garnering:
1 hg rökt strimlad skinka
Skivade tomater
3 dl grädde
1-2 påsar riven ost
Svarta oliver
Pepperoni
Drygt ett paket tagliatelle

Beskrivning

Fräs lök och köttfärs, tillsätt pressade vitlöksklyftor och tomatpué.
Strö över mjöl. Lägg i buljongtärningarna, krossade tomater och kryddor.
Koka tagliatellen och lägg den i en smord långpanna.
Häll sedan på såsen.
Strö över skinkan, pepperoni och oliverna.
Lägg på tomatskivorna.
Sen ett lager ost som täcker överst.
Häll på grädden över hela plåten.

Gratinera i ugn 225 grader ca 15 - 20 minuter. Tills det fått fin färg och osten smält.
Servera med sallad och bröd.

Folkrace

Blev en sväng till Boliden för pappa tyckte vi kunde "hitta" lite ved i hans förråd :) .. Han hade dessutom gjort den berömda älgskavsgrytan man bara inte kan tacka nej till... Sen var ju även busfröna Alva och Olle med Brorsans Hilda där. Olle pratade mycket om folkracetävlingen vi var och såg på. "Jätterooligt".. "Bilar krockar.. jätterooligt" 




Så jag har sökt upp lite mera bilder från den dagen där vi alla åkte iväg för att se en tävling... Vi syskon är i stort sätt uppvuxen vid folkracebanan och har själv haft en bil i mina ungdomsår.. Ska se sen om jag hittar igen en bild på den :) 

(Mer bilder från denna tävling finns för två dagar sen bla syrran och Ecke)
 






Roomstyling

Nu är Petras rum i det närmaste klart. :) så här blev tapeterna hon valde :)  (två telefonbilder men ni ser väl på ett ungefär)



Nu bär det av på vedjakt...

Kultiverad men ingen idol

Så fick man äntligen mysa lite med syrrans charmtroll. Får ibland nästan abstinens efter dom då det ju inte är så ofta man ses. Antar att dom känner likadant efter sin moster ... ;). Fick mig direkt en teaterföreställning med huvudrollsinnehavarna Olle och Alva.
Blev sen en titt in till mormor som hade klätt sig fin inför det stora besöket av systrarna black&white. Hon var dagen till ära (så klart) på strålande humör och piggare än någonsin trots sin svåra sjukdom. Blev många skratt till hennes roliga påhitt och utlägg.





Sen blev det hem igen för att göra sig redo för Teaterkvällen och ta ett kliv in i det kultiverade livet. 





Första gången jag varit på en riktig teater så det var helt klart en upplevelse :) Snittar och cider i pausen då det skulle firas 75år... läs mera om Drömkvinnan



Sen skulle man hem för att se det inspelade idol... hade försökt mig på det geniala ShowView.. trodde jag...
Men inte hade det startat när jag tänkt inte,SUCK. Så det blev till att se utröstningen utan att ha sett själva låtarna. Känns dock inte ännu så intressant att det spelar någon roll vem som åker av någon anledning. Tidigare  har jag alltid haft någon sorts favorit ganska snabbt men i år vet jag inte.

Gillar dock Lars ibland...(låter ibland som en sån där ihålig vacker ankpipa i baktonen)  och Kevin med sin utstrålning och duktiga showsång tror jag är en av de i toppen iaf !
Anna är självklart duktig i sin genre, och sjunger så det värker i benmärgen när hon sjunger  Have a heart  -  låten.
Loulou Lamotte måste man ju dock hejja på här uppe som kommer härifrån Burträsk :) störtskön soulsångerska. Läste dock nu på aftonbladet att hon kritiserat Abba av någon anleding :-/


Men nu är det dock dags att varva ner efter denna händelserrika dag...


Äntligen!!

Ska åka iväg på jobbet nu och sen blir det en sväng till Boliden igen. Där finns nu redan Uméborna Familjen Pettersson, dvs syrran och gänget. Blir inte så ofta man träffas och därför längtar man ju att få rå om Alva och Olle lite :)




Snigelmamma

Petra slet ut mig på en kvällspromenad. Har ju försökt tänka på vad jag äter... röra lite på mig och träna så smått för att stärka upp kroppen nu när den inte får dessa hårda dippar direkt jag gör något. Började så bra för några veckor sen, men nu har jag tappat lusten totalt med allt som varit. Förstår dock att det är då det är viktigt att inte ge upp men :)
Så min hårda PT Petra gjorde nog rätt i att få sin mamma att pallra sig ut med stavarna. Fick hon skulle hon nog springa hela sträckan men det får väl bli om något år om snigelmamman ska kunna hänga med... :-/ 




pust och stön... in i duschen

Kamerafodral

Sprang på den här idag :)   REA !!  Tycker färgen funkar fint ..eller ?







Skolbesök

När jag nu vaknade så tidigt tänkte jag passa på att hälsa på mitt busfrö till son (Melvin) på skolan. Han har ju hörapparater så det är ju skönt att veta ifall det verkar funka rent praktisk i den stora klassen. (och om han sköter sig så klart ;)
Som tur är har han fått en av de bästa lärarna man kan önska så det känns tryggt :) och tekniken verkade oxå fungera (micken osv). Kul att få vara med när de små liven så gärna vill berätta ALLT! Händerna flög upp i luften var och varannan sekund :)  
Som gammal dagis/fritidsfröken vet man ju att man kan få veta (ibland mer än man önskar) om vad som händer och sker i deras och föräldrarnas liv osv... kan bli lätt pinsamt ibland när man sen träffar föräldrarna och vet lite "för mycket" .. haha...  Men denna gång klarade jag mig från att gå ut högröd iaf.. ;)  Barn är för härliga!!
 

   

 

Sanningens ögonblick & Cityakuten

********************************************************************************


Vaknade redan kl 06 pigg som en nötskrika. Detta så klart för att jag ska jobba em och skulle FÅ sova ut. 
Nåväl, inget är väl så skönt som att vakna av sig själv (och inte väckaren) 

Såg till min fasa på The Voice att Linda Rosing ska vara med i nya Sanningens ögonblick !! Herregud vad TÄNKER hon med !!!??? Det kan väl aldrig gå bra med alla hennes skandaler ??? Kanske dock ingen skräll för hon gör väl allt för att synas i TVn ...igen.. och pg a vissa delar som är rejält förstorade så det är ju svårt att inte se henne ;) 
Såg detta sanningsprogram förra säsongen och ibland kunde man ju fundera hur (ursäkta) korkade en del är för pengar..kan det verkligen vara så viktigt att de riskerar allt ?  :-/ 

En polis som erkänner att han skulle ljuga i vissa fall, inte lämna igen pengar om han hittade och inte anmäla om hans sambo gjorde ett brott... OCH dessutom att han skulle vara otrogen om han visste att han inte skulle bli upptäckt... öööh...lycka till med jobb och förhållandet

En servitris som erkänner att hon kastat mat på golvet och sen serverat till folk hon inte gillat... humm.. yummie :-/

En erkände att han ville att hans tjej ska skaffa sillisar  ..Stärkte säkert deras förhållanade :)

Dessutom är det ju väldigt få som stannar i tid och blir då både av med alla vinstpengar, sitt jobb och sina fleråriga förhållanden. GALET!

********************************************************************************

Sen har jag gått och grubblat ett bra tag nu.. VAD HÄNDE MED NEELA ??? I säsongsavslutningen så blev det ett upplopp och Neela blev nedtrampad och man fick se när de täckte över henne. Man skulle lixom förstå att hon dog. Trodde jag iaf... För när man satt där och väntade på seriestarten så vad händer.. Jo hon står där och opererar igen, livs levande!!! (??) Dock i varje reklam så får man se dessa hemska sekvenser igen där hon dör. Nej jag förstår ingenting. Har jag missat något eller vad händer ? 

Någon som vet? 


Neela (och skådisen John Stamos som ju aldrig är fel :)
                         

Lamp-mani

Har ju några manier får jag erkänna ... bla skor, väskor,  kläder och ... LAMPOR !!! :) .. här kommer några av mina absoluta favoriter jag har uppsatta just nu:



Sorg snabbmat gammkort

***************************************************************


Kom till jobbet för att mötas upp av en fruktansvärd nyhet att en kär och underbar kollega gått bort under natten efter en kort tids sjukdom. Med stor sorg förlorade vi en vän, som vi alltid kommer att komma ihåg. Jag beklagar sorgen och skänker mina varmaste tankar till hennes familj.





***************************************************************

Sedan ringde mamma. SÅ jag satt mig genast i bilen för att åter igen besöka min sjuka mormor och för att avlasta min mamma som är där nästan dygnet runt.
 
Hann inte äta utan det blev att slafsa i mig två kycklingklubbor (i påse) direkt i bilen.



Mamma fick gå hem och vila så jag satt i några timmar hos mormor. Hittade igen några gamla fotoalbum som fick mig att inse att man skriver ut på tok för lite kort i pappersformat numera. De flesta korten har man ju bara i datorn eller på skiva.



(och jooo, jag tror det fanns hästar på den tiden ;)

Nu när jag hämtat Petra på Bion (HighSchool Musical III) ska jag äntligen lugna ner mig i soffan och se Oskyldigt dömd med Mikael Persbrandt  ;)  

Några prylklipp

Några prylklipp jag har hittat.

Jag brukar inte gilla gamla tennservicer i vanliga fall men den här var helt i min stil. Stilrena linjer och inga krussiduller. Fick genast en plats på skänken i köket.

Sen hittade jag en jätteläcker stor sparbössa i normal huvudstorlek på min favoritaffär Keramix i Piteå !!! 
När man kliver in i deras mysiga butik hittar man alltid något roligt bland alla inredningsprylar. De är dessutom inte så dyra heller! 

Sen har jag hittat två fina statyer köpt på ÖB. Många som kommenterat dessa och kan inte förstå att de är köpta där ;)


TACK!

Måste bara få tacka tre personer som hjäpt mig (inte bara dessa dagar) med kodningsproblemen och annat krångel med hemsidan och denna blogg !!! Utan er så hade jag inte haft kvar något hår !!!

så stort tack till:

JÖRGEN SELIN     JOHAN SJÖBECK    MARTIN CEDERBOM

Vid snabb affär ?

Har försökt hitta slalomskidor på blocket under en tid. Har dock väldigt ofta (som säkert de flesta gjort) stött på meningen "billigare vid snabb affär" .
VAD menas då med detta har jag alltid undrat ? Annonsen ligger ju ofta ute i flera veckor och detta har då jag aldrig sett ändras under den tiden.

HUR snabb ska man vara ?
På vilket sätt ska man vara snabb ? 
Är det själva ringandet till säljaren, eller körtiden dit att hämta prylen,eller tiden man säger ja från det att man tagit kontakt med säljaren ?  

Man ser eller hör ju aldrig "Tyvärr var du inte snabb nog så nu blir dom bara dyrare och dyrare" ..."Taskigt tjejen men hade du gasat lite hårdare så hade du hunnit till ett lägre pris"...  

Har i och för sig förstått att om man sätter upp en lapp på en marknad att en 50kroners-pryl kostar 100 kr, sen stryker man över 100 och sätter 150 så KÖPER folk i tron att de kommer att behöva just den saken och nu verkar det bara bli dyrare och dyrare !!!! 

Men hur som helst så förstår jag bara inte vad man egentligen menar med denna snabba affär... Har då mig veterligt aldrig varit med om att man en sån gång betalat fullt pris trots att man velat i flera dagar.  =)


Färgval ?

Måste försöka köpa mig en liten skyddsväska till min nya bebiskamera. =)

Men vad tycker ni jag ska ha för färg ?




Björkliden

Satt och kolla in lite bilder från björkliden där min pappa hade hyrt en stuga för oss barn och barnbarn. Kunde inte ha blivit en bättre tid med alla dessa vackra färger i orangegulgröna toner. Fler av dessa bilder hittar ni här!


Boots och skärp

Dagens secondhand-klipp blev dessa läckra boots jag gått och sneglat på ett tag, samt ett härligt brunt läderskärp att ha till. SJUKT nöjd! =)
 


Gardiner uppe!

Hittade för någon vecka sen gardiner på Hemtex som jag inte kunde glömma! Har kännt en tid att jag börjar vara less på att ha tunna smala panellängder överallt och ville därför byta ut några av dessa mot lite mera ombonat tyg.
Dessa var ett par Blue Heaven gardiner 140x240 som faktiskt räckte ända ner trots vår höga takhöjd. Tyget är i stort sätt som byxtygen på mina favoritbyxor som ju då är av lite tjockare kvalitet. =)
Sen längst upp vid öljetterna är det lite hårdare, ja jag vet inte om jag kan kalla det skinn (men kanske lite mockaskinn) som verkligen gör sig snyggt mot det gråspräckliga tyget under. Jag är iaf väldigt nöjd och hela rummet känns helt annars. 



                                         
 

Mormor i Boliden

Efter jobbet körde jag till min sjuka mormor i Boliden för att se vad jag kunde hjälpa till med.




Det blev ett sängbyte, lite städning, sitta och lyssna på hennes roliga kommentarer. Sa till henne att hon kan då omöjligtvis ha en bättre utsikt från sängen än hon har... nämligen en stor bild med två extra instoppade bilder på MIG (!!) som suttit där i 33 år. Vilket hon så klart höll med om! ;)




Jag och mamma gick sedan en sväng med hennes ledarhund Kasper runt Bolidens samhälle.



Här i denna röda skola gick man sina första skolår =)




Sen gick vi så klart in på Bolidens hippaste shoppingaffär Ica Extra  =)




Sen var det dags att äta och jag kände att jag ville gå in på pizzerian Vienna som jag inte varit in i på herrans många år. Detta är ju då Bolidens enda pubställe... så i ens ungdomsdagar var man väl där någon gång eller tre.
När jag då kliver in så ropar ägaren ut över hela pizzerian. "Men HEEEJ! Du är tillbaka !! Du har ju bott här men du har flyttat !! Din kompis var in förra året!"
Herregud tänkte jag, vad gjorde jag sist jag var här som gjorde att han skulle minnas mig. Namnet han nämde som min kompis fick mig att inse att det handlade om ca 1993-1995 (!!!)
Sedan pratade han glatt på så jag trodde aldrig pizzan skulle bli klar  =)
Men säga vad man vill men Pizzan jag och mamma delade på var fantastiskt god!  Helt klart ett ställe att rekomendera om man ska till detta gruvsamhälle.




Nu har jag iaf kommit hem och tänker vila min kropp.

Vi hörs!


Mitt i klacken

Jag skulle ju följa med Melvin och Petra på hockeymatchen igår ..för en kvällsmatch med Luleå som mostståndare släpper man inte iväg barnen själv på :)

Måste säga att som gammal hockeyspelare så ryckte det rejält i fötter och armar när man såg ut över isen...

Barnen fick välja de bästa platserna.. så klart mitt i klacken !!!






Klart medryckande och deras ramsor har klingat i mitt huvud hela natten.

Skönt nog blev det vinst för  AIK och det var relativt lugnt på läktaren.

Min lillebror Ola var vaktmästare på isen och fick langa godis till Melle och Petra då det var OMÖJLIGT att ta sig från plasen. 


 

Magnus var som vanligt ordningsvakt på stället men när jag slet upp kamerna så var han borta illa kvickt... ;)


Ny bloggkamera


Fick ett infall idag och insåg att jag förmodligen inte kommer att orka slita med mig min stora kameraklump vart jag än går :)

Därför tog jag mig en sväng till min kusin Ida på Expert för att titta lite. Blev dock inte bara en titt utan jag kom ut med denna lilla kamera som jag känner duger gott och väl till mig! Tack och lov för avbetalning så här i slutet på månaden.





Tack Ida för den snabba och proffsiga hjälpen !!! :)



Nu måste jag rusa för jag, Melvin och Petra ska på hockey ikväll !!!! Skellefteå möter Luleå.

Slet mitt hår

Ja som med allt så kan det ju ta sin tid innan allt börjar fungera... Satt hela gårkvällen med att försöka få allt på plats i denna blogg. Besöksräknarna hamnade gud vet vart och inte gick de ta bort. Blev nästan GALEN!

Jag slet mitt hår mellan kaffekopparna som radade upp sig framför skärmen. Jag som skulle trappa ner med kaffedrickandet i mitt "nya nyttigare liv" insåg ganska snart att det inte var läge att bara dricka citronvatten denna kväll... för här var det bara att ladda med koffein. 








 


STARTSKOTT !!!

Nu har jag äntligen fått tag i min bloggadress och tänker nu återuppta mitt bloggande sedan något år tillbaka  =)
 
Bloggen kommer att innehålla allt från A till Ö, ja allt som kan tänkas finnas i mitt huvud under dagen.

Tänker inte gnälla eller berätta så mycket om min sjukdomssmärta utan tänker fokusera på annat här i livet !    =)

Ni som hittat hit hoppas jag får en härligt tid i mitt bloggversum ;)

Nu kör vi ...


RSS 2.0