Det är varmt !!! Vi vill BADA !!!

Ja som alla föräldrar vet så är det ju inte helt lätt att "bara vara hemma" när det är gassande sol så man nästan rinner bort. Så här kan det ju låta om dagarna om man inte hittar på något:
-Mamma... MAMMA... Helena.. HELENA... vad ska vi göra idag ? ..kan vi bada ? vi är varma.. Helena vi svettas... vi vill ha glass.. MAAAAMMA vi vill bada..kan vi åka till Vitbergsbadet... 

Ja för att undvika detta är det ju bäst att faktiskt hitta på något med allihop då. För åker en iväg med en kompis. Ja då kan ni ju räkna ut hur det låter för dom andra..
"Varför får hon åka och bada med dom och inte viii ??? "

Utebadsinträde  X minst 5 blir ju ingen billig penning heller... 
 
Jag insåg att en sväng till en badplats var ett måste. Sa i min hast att vi nog kunde åka ända till Byske och bada i havet där med alla deras hoppsaker och skepp som finns i närheten. Maja som då har sin bästis Elvira så kär, vill  inte vara en minut ifrån henne. De skulle åka till Boden på afton och vara borta några dagar vilket blev förskräckligt för Majsan. Därför tog jag chansen att fråga om Elvira faktiskt kunde följa med oss och bada om vi skulle ta en dag i Byske.

Bara ett problem då... vi är ju då en för mycket i bilen (!!!). Det blev lite stressartat då vi insåg att om vi skulle skicka Petra med en buss först till stan...sen till Byske så hade vi bara 15 min på oss att packa till allihopa.(!!!!) (detta var ju en impulsidè som vanligt..haha)

Petra åkte iväg med bussen, sen skyndade vi andra oss in i bilen för att åka in till busstationen för att visa henne vilken buss hon skulle ta vidare till Byske. Sen låg vi då före bussen och hann t.o.m springa gärnet in och köpa lite go'bullar på ICA innan bussen rullade in på busstationen. Sen kunde vi bada hela dagen vid sandstranden. Själv satt jag i en solstol och spanade på kidsen... 1,2,3,4,5... 1,2,3,4,5 :D ... dock ingen fara alls då det är låååånggrunt till tusen.

Gick verkligen HUR bra som helst detta och alla var så himla nöjda. Tror ibland att man tror att allt blir så krångligt när det egentligen går hur bra som helst bara man ser möjligheterna.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0