Hipp Hipp HURRA!! Melvin 11 år

Redan i går kväll var det rejält pirrigt för melvin :)På morgonen steg vi upp och sjöng för honom och gav honom ett paket. Han fick sin nya BSK dress och det var då verkligen inte en dag för tidigt då hans gamla är så använd att den inte har kvar rätt färg längre :)

Sen efter skolan och de resterande i familjen kommit hem fick han de andra paketen. Han har ju alltid önskat sig en liten TV till sitt rum. Så vi hade gått ihop och beställt en 22 tums led-tv och han blev rejält lycklig över den :)

Vi fick även igång hans hör-slinga så han kan höra TVn i hans hörapparater rakt från den TVn. Har varit lite krångligt med TVn nere då det blivit ett dubbelljud men på denna blev det super!!! :)

Sen blev det dags för fikat... han sa tidigt att han inte ville ha någon tårta utan att han helst av allt skulle vilja ha sina farvorit-munkar istället. Dessa munkar äter han direkt han får tillfälle och lägger gärna pengar på en sån istället för något annat. I spanien var det nog varje dag ;) Idag fick melvin en mer än de andra       mums med choklad munkar
Kl 19 var det dock dags för fotbollsmatch..men innan han åkte så knackade det på dörren...

Det var våran jättefina granne Ulrika, som klev in och sa att hennes son Felix (som är en enormt duktig diskgolfspelare och lite av melvins idol) ville ge honom hans diskväska då han sett att han fyller år, som han för övrigt försökt spara ihop pengar till som en galning. Nu FICK han den av honom och även två diskar... sen har han nog plockat fram den säkert 10 ggr under kvällen. 

Melvin med nykicken och BSK-dressen innan det var dags för hård match.
Fotbollsmatchen blev vinst mot KAIF så en väldigt nöjd kille somnade gott ikväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0