Tillbaka från uppehållet :D

Hej vänner. Nu har jag samlat lite kraft för att börja om att skriva igen. Kändes som jag blev utbränd av varenda liten sak jag tog för mig och då fick detta vara det sista jag prioriterade. Tusen tack för mail och att ni fortsatt besöka min blogg trots att det vara sån torka här :)

Det har ju som ni förstår hänt mycket under denna tid. Lite av detta kan jag nog berätta men "vissa" delar berättar jag mera om senare ;)

I helgen har vi utnyttjat våra gratisbiljetter på Hotell i Umeå. Mange skulle även göra klart i Syrran och Eckes badrum och efter att svärmor Gun-Britt lyssnat till Arga snickaren om hur farligt det är att ha öppen isolering runt fönsterna formligen BAD hon Magnus att åtgärda detta åt dem. (Syrran hade så klart sett programmet men när de kom till det avsnittet råkade kanalen plötsligt bytas. ;)

Var iaf mysigt att få träffa bustrollen ALva och Olle igen... Petra som skulle åka med sin pappa till Borgafjäll en vecka stannade med oss över helgen i umeå tills de hämtade henne där när de skulle åka i morse.

Dock mitt i natten på fredagen skickade jag ett SMS till min bank för att se hur mycket jag fått ut av ersättningen. Till min vildaste förskräckelse så står det att jag endast skulle få ut 5400 kr denna månad. !!!! flera tusen mindre än jag brukat få. Jag fick panik och så klart undrade jag om jag skrivit på något papper fel då jag träffat f-kassan sist.. eller om det är nu tänkt att jag bara ska få denna lilla slant jämt när jag ska gå på detta kompetenstorg... jag fick sån panik att hela magen knöt sig och jag blev klarvaken nästan hela natten... Med en sån "lön" varje månad så skulle det ju ALDRIG funka och så KLART får man ju sånna här besked en FREDAG kväll.. när ingen jobbar förrän på måndag... *SUCK ORO ÅNGEST* ...tror jag gick igenom alla tänkbara senarium... SÅ spenderade jag min första natt i hotellsängen...


Ja till stackars mamma då... Hon fick ju åka in på lassarettet i Umeå och göra denna operation trots att de först skickat hem henne med denna hemska fraktur...morr... Det blev några dagar där sen nästan en vecka till i Skellefteå då värken vägrar släppa. De har nu satt in en 15 cm lång spik och några skruvar i armen då även axelleden var trasig. Blev en komplicerad operation men nu är det gjort iaf. Hon har i fredags fått komma hem på permission men nu verkar hon ha fått feber så jag tycker verkligen hon borde åka in igen... (Ska tjata lite mera om detta imorgon med henne om det inte gått ner)




Ja sen har jag ju två dagar varit med Melvin på hans hörseldagar som de har några dagar under några veckor per termin. Dessa första gånger är det ju självklart att föräldrarna följer med så de känner sig trygga så jag fick åka efter honom när taxin kom och hämtade honom. Kände mig som en mammaspion.  Han var rejält pirrig och nervös då det ju satt några till barn i taxin han aldrig träffat. Men väl där var det en sån lycka för honom att det var mera barn som hade hörapparater att man såg att han sken upp.
Det tog inte lång tid innan han hade hittat till innebandykillarna och matcherna var igång. :) 

Nästa vecka var det dags för rolig glasmålning och läxläsning. 

   

En gång kvar nu och sen är det dags för ett tvådagars läger som vi ska åka på. :) 



I Fredags var det då dags för första dagen på Kompetenstorget. Jag kom in och där satt en hel hög med nya människor jag aldrig träffat... trodde jag iaf...

Då en mansröst säger "Jasså det är känt folk som är här oxå" Jag vände mig om och kände VERKLIGEN inte igen karln.
"Jasså det tror du..." sa jag förvirrat.
"Ja..för visst är det HockeyHelena från Lövånger" säger han sen.
"öööh.. jooo ..jaaaa... men... hurmf... " Fick panik då jag insåg att jag verkligen BORDE veta vem karln va då.
MEn SEN klickade det när han presenterade sig.. tack och lov.. Duktigt att känna igen mig efter nästan 10 år tycker jag :) 

Alla var så trevliga och vi hade det jättemysigt i den lilla gruppen på ca 10 personer presenterade oss på lite olika sätt som "ledarna" bestämt. Första dagen var mera en introduktion och presentation av programmet och av oss själva.
Måste säga att det känns jätteroligt och jag bara hoppas att det kan leda till något gott. (om jag bara får pengar vill säga)

Hur har det varit med er ? .. släckte ni lamporna på Earth hour eller blev det Robinson ? 

 

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Hej vännen!

Skönt att höra att allt är ok med dig. Har saknat dig. Hoppas det löser sig med pengarna.

Kram

2009-03-30 @ 05:36:19
URL: http://www.evalena.wordpress.com
Postat av: Ingela

Hallå!



Sorry att jag inte hann förbi i helgen, men jag hade rätt fullbokat... och det verkar ju faktiskt som att ni hade en hel del att göra även ni. ;-)



NANTING va fint det blev i badrummet!! Bra peppat att dom handlat lite nya grejer oxå... skitsnyggt!



Kram!

2009-03-30 @ 14:40:03
Postat av: Ingo

Men heeeeeeyyy... snyggt, det ante mig att en uppdatering snart var att vänta, och den blev ordentlig också:) Hoppas det snabbt ordnar sig med ersättningar & annat... Ha det bäst!!

2009-03-31 @ 08:15:33
Postat av: Louise

Förstår att bloggen inte har varit prioritet för dig, men vad roligt att du är tillbaka!:)

2009-03-31 @ 11:02:22
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0