Melvin försvunnen, besiktning, lampor

Ja idag fick jag minsann ett sånt där hemskt samtal en mamma bara vill slippa. Melvin och Petra for ju på skolan i vanlig tid vid 07.40. När jag sen gjorde mig i ordning för att åka iväg på jobbet och sen på besiktningen så ringer plötsligt Melvins fröken där vid 09.20 och undrar vart Melvin är, om han försovit sig eller.  Jag stelnade till och började skaka så klart för ni kan ju tänka er vilka tankar som hann rusa igenom mitt huvud. SKÄMTAR DU ??? har han inte KOMMIT PÅ SKOLAN ??? Han for ju för över en och en halvtimme sen med skidor och allt !!!!!
Men nej han hade inte kommit på första lektionen. (!!!!!)

DUNK DUNK DUNK .. hjärtat slog ända upp i huvudet på mig för att i nästa sekund stanna helt ... och jag blev som paralyserad.
Jag visste inte om jag skulle slänga på luren och springa iväg för att söka direkt men vart skulle jag börja leta ?????... HJÄÄÄÄÄLP!!! PANIIIIIK !!!!!  

Ja tillslut så återfanns han av en av barnen som oxå sprungit och letat då från skolhållet in i skogen. Melvin hade tydligen tyckt att han var så tidig att det inte var nog svårt att åka raka vägen utan tänkte ta en liten roligare väg i skogen med sina löparskidor. Men hade då fastnat i den djupa snön med grenar och inte fått låss foten. Hans kompis i en annan klass som oxå följt med hade fastnat i närheten. De hade iaf inte fått panik tack och lov. Men herregud... pjo...  

Men ni kan ju förstå hur skakig man har varit idag... huvva vilken rivstart för hjärtat...


äventyraren Melvin

Ja så det blev ingen sväng förbi jobbet idag utan fokuserade på besiktningen istället. Helt otroligt nog så gick bilen igenom utan anmärkning !!!! Jag måste bara fixa den blinkande oljelampan som blinkar fastän oljan är påfylld. 

Har även ringt till F-kassan om mitt beslut idag.

Fick även idag två sängbord till Maja och Moas rum idag från en så himla snäll arbetskamrat från jobbet (Tack Tomas S :) Han hade hört att jag fixade på med några barnrum och frågade då om jag skulle behöva några vita sängbord han hade tänkt kasta !! och VISST det är ju det vi saknar !!!  Härligt :)

Igår var elektrikern här och fixade så lamporna började fungera i deras rum. Har dessutom hittat en fin taklampa på Coop-rean till Maja. Fanns bara blå och rosa kvar så jag högg mig en rosa till hennes rum. :) 



 

Kommentarer
Postat av: Helena

Vilken mardröm om ens barn skulle försvinna! Jag hade nog dött om skolan ringt till mig om att min dotter inte kommit dit... Skönt att Melvin kom tillrätta i alla fall!

2009-02-25 @ 21:46:13
URL: http://aragornsfru.blogg.se/
Postat av: Helena L

Helena - Ja jag kan lova dig att hjärtat höll på att stanna ca 5 ggr. Fy jag får rysning bara jag tänker på det.

Barn kan ju tyvärr vara lite väl äventyrliga utan att de tänker på den oro de kan ställa till med :)

2009-02-25 @ 21:50:58
URL: http://leiford.blogg.se/
Postat av: hanna b

åh, jag ska lägga till din blogg bland mina länkar så jag inte glömmer å gå in. jag tycker ju det är grymt kul att titta på dina bilder hellan! :)

2009-02-25 @ 22:08:30
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

Förstår att du blev rädd, hade kännt samma sak. Skönt att han hittades.

Ha en bra dag vännen.

Kram

2009-02-26 @ 05:53:25
URL: http://evalena.blogg.se/
Postat av: Emma

Oiii, vilken start på dagen - jag kände jag fick hjärtsnörp bara jag läste (fast jag till och med fattade att det såklart måste gått bra - annars hade du inte skrivit om det). drar en lättnadens suck

Själv är jag "frisk" igen och ska komma igång med bloggandet, måste bara ta en inspirationsrunda först, bl a till dig :o)

Ha en riktigt fin helg och ge Melvin en kram från mig!



Bamsekramar!

2009-02-27 @ 22:00:21
URL: http://frokenkuriosa.blogspot.com
Postat av: Karolina

Snacka om att det har blivit riktigt fint i rummen!!



kram



Läskigt med Melvin ... men tur det gick bra !!

2009-03-01 @ 22:25:27
URL: http://sweetypajen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0